web analytics
online meer succes

WEBDESIGN & BOUWEN

Van eenvoudig tot dynamisch interactief.
work

WIJ BOUWEN WEBSITES

Bohlding.nl ontwerpt en bouwt succesvolle websites en webshops. Er komt het nodige kijken bij het ontwerp. Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw bezoekers en klanten met een duidelijke navigatie! En vanzelfsprekend met de juiste uitstraling, het is immers in veel gevallen het eerste visitekaartje dat je afgeeft.

“Wie ben je en wie zijn jouw klanten?” zijn de eerste belangrijke vragen die wij je stellen. Wat verwacht je van een website en vooral wat verwachten jouw klanten wanneer zij jouw website bezoeken? Belangrijke onderdelen waarmee wij bij het bouwen van een website rekening houden.

Gaan wij voor je aan de slag dan willen wij graag alles van jouw bedrijf weten, we geven vrijblijvend internetadvies en houden je op de hoogte van de voortgang van het traject.

Zelfs nadat de website is opgeleverd en de factuur betaald, blijven wij je graag van dienst. Internet ontwikkelt zich tot op de dag van vandaag in een razend tempo en wij houden je daarvan op de hoogte in het bijzonder in betrekking tot jouw website.

Ook het eventuele onderhoud en beheer van de website doen wij professioneel, snel en met veel plezier. Wij hebben hiervoor diverse onderhoudspakketten en dat kan voordeliger uitpakken dan je denkt!

1. KENNISMAKEN

Het bouwen van een professionele website begint bij het inventariseren van je wensen. Wie ben je, wat wil je uitstralen, wat is het doel van de website en wie zijn jouw klanten en wat verwachten zij op jouw website te kunnen vinden?

2. OFFERTE

Een vrijblijvende offerte met een beschrijving van jouw wensen, de te bouwen website, functionaliteiten, wat wij nodig hebben voor de inhoud van de website, zoals logo, foto’s en teksten. En natuurlijk … wat gaat dat allemaal kosten?

3. BOUWEN

Eerste opzet, thema en design keuze, techniek, pagina- en menustructuur opzetten, vullen met content en eventueel tussentijds overleg. LIVE testen, overleg, fine-tunen, aanvullen, op- en aanmerkingen verwerken.

4. OPLEVEREN

We verhuizen jouw website van de testomgeving naar jouw domeinnaam. Je bent online, LIVE en voor iedereen zichtbaar! We geven een toelichting en uitleg en maken eventuele vervolgafspraken voor onderhoud & updates.

of bel 020 345 8888

Cafedekaars.nl
Djanim.nl
Velocitas.cc
Just2ndfashion.nl
Mondhygiënecenter.nl
Ouderkerks Goud
Iepenstaete
Moeke Spijkstra Blaricum
work