Webdesign

Van een eenvoudige tot dynamisch interactief, Bohlding.nl ontwerpt en bouwt succesvolle websites en webshops. Er komt het nodige kijken bij het ontwerp. Gebruiksvriendelijk voor u en de bezoekers met een duidelijke navigatie is ons streven. En een duidelijke uitstraling, het is immers in veel gevallen het eerste visitekaartje dat u afgeeft.

“Wie bent u en wie zijn uw klanten?” zijn de eerste belangrijke vragen die wij u stellen. Wat verwacht u van uw website en vooral wat verwachten uw klanten wanneer zij uw website bezoeken? Belangrijke onderdelen waarmee wij bij het bouwen van uw website rekening houden.

Gaan wij voor u aan de slag dan willen wij graag alles van uw bedrijf weten, we geven vrijblijvend internetadvies en houden u op de hoogte van de voortgang van het traject.

Zelfs nadat de website is opgeleverd en de factuur betaald, zijn wij u nog graag van dienst. Internet ontwikkelt zich tot op de dag van vandaag in een razend tempo en wij houden u daarvan op de hoogte. Ook het eventuele beheer en onderhoud van uw website doen wij professioneel en met veel plezier.