web analytics
een globale kostenindicatie

Een Idee van onze prijzen

Wij doen u geheel vrijblijvend een voorstel.
work

WAT KOST EEN WEBSITE

Om je te helpen een idee te krijgen welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling en het bouwen van een website vind je onderstaand een globale kostenindicatie. Geheel vrijblijvend kunnen we je wensen bespreken en kan je snel een indicatie van de kosten krijgen. Werken wij een voorstel uit, dan ontvang je de definitieve prijs in een offerte.

BUDGET

benodigd budget
€ 250 – 600

Een klein budget en toch een professionele website? Dan hebben we te maken met een BUDGET website. Een kleine “one page” website, een aantrekkelijke “under construction” pagina al dan niet met countdown, een landings- of advertentie pagina of gewoon een kleine website  … er zijn veel mogelijkheden voor een klein budget!

KLEIN ZAKELIJK

benodigd budget
€ 600 – 1.250

Ideaal voor “kleinere” of startende ondernemers (zzp-ers, consultants, start-ups, …) en bedrijven, ook voor detailhandel en horeca. De website bestaat uit maximaal 5 tot 7 pagina’s, een contactformulier, contactpagina met Google Maps en eventueel een blog- of nieuwspagina of een fotoalbum. De website wordt geleverd met het CMS-systeem WordPress om zelf teksten, visuals en foto’s te kunnen aanpassen. Toch liever niet zelf het onderhoud? Dan verzorgen wij dat met plezier, snel en professioneel!

BUSINESS

benodigd budget
€ 1.250 – 2.500

Je stelt hogere eisen aan een website met veel informatie, uitgebreidere functionaliteiten, zoals bijv. een nieuwspagina, meertalig, nieuwsbrievensysteem, formulieren enz. of een kleinschalige webshop. Vanzelfsprekend heb je desgewenst met het CMS-systeem WordPress zelf volledige controle over de inhoud van jouw website. Toch liever niet zelf het onderhoud? Dan verzorgen wij dat met plezier, snel en professioneel!

PREMIUM

benodigd budget
vanaf € 2.500

Maatwerk in design en techniek voor een uitgebreide website of webshop met – indien gewenst – meerdere pagina lay-outs. Kan gebruik maken van diverse modules en funcionaliteiten ten behoeve van specifieke toepassingen/wensen. Ook grote websites en webshops bouwen wij in WordPress. U kunt desgewenst het onderhoud zelf ter hand nemen. Toch liever niet zelf het onderhoud? Dan verzorgen wij dat met plezier, snel en professioneel!

AANTREKKELIJKE CONTENT

Fraai vormgegeven en technisch ijzersterk opgezet is niet voldoende voor een succesvolle website. De inhoud – content – van je website zoals teksten, visuals (infographics) en fotografie moet ijzersterk en aantrekkelijk zijn en … blijven. Goede fotografie zegt meer dan duizend (zoek) woorden, als je de juiste afbeeldingen gebruikt. En sterke en bondige teksten spreken beter aan dan 10 pagina’s tekst. Een bezoeker beslist binnen 10 seconden of hij op een website blijft. Probeer het zelf eens uit hoeveel tekst lees jij in 10 seconden?

Wij adviseren en informeren voorafgaande aan het bouwen over de inhoud van jouw website. Dat kan in samenwerking met onze vaste partners, zoals Fotostudio Enjoy en De Tekstchecker. Zij zijn immers de experts!

Is er bestaand materiaal en kan je zelf de content aanleveren? Geen probleem! In overleg en samenwerking met jou bouwen wij jouw succesvolle website.

Cafedekaars.nl
Djanim.nl
Velocitas.cc
Just2ndfashion.nl
Mondhygiënecenter.nl
Ouderkerks Goud
Iepenstaete
Moeke Spijkstra Blaricum

of bel 020 345 8888

work