Portfolio

Onderstaand een selectie uit onze meest recente opdrachten en projecten.

A3PA Procurement Advice

, , ,

A3PA richt zich specifiek op Nederlandse MKB-bedrijven die seriematig produceren. Het primaire doel van A3PA is verbetering van de inkoop. Verhoging van de kwaliteit, betere logistiek en vermindering van risico’s, kosten en cash. Dat zijn de pijlers waarop A3PA bouwt. A3PA heeft hiervoor een aantal specifieke tools ontwikkeld: Pro-Survey, Pro-Boost en Free-Care.

Alberssales Horecamakelaars

, , ,

Alberssales Horecamakelaars, een jong en dynamisch kantoor gevestigd in Noord Holland. Gespecialiseerd in aan- en verkoop van horecabedrijven. Ook voor juridisch en financieel advies voor horecabedrijven.

The Bulldog Amsterdam

, , , ,

The Bulldog, een wereldwijd begrip en naamgever van het begrip “coffeeshop”. Gestart in 1974 aan de Oudezijds Voorburgwal met de eerste coffeeshop in Nederland en uitgegroeid tot misschien wel één van de bekendste merken in Amsterdam. Coffeeshops, café’s en grandcafé’s, een hotel in Amsterdam, een ski-resort in Canada en diverse souvenirshops voor het merk The Bulldog.

ABMD

, , ,

De Vereniging Associated Business Music Distributors, kortweg ABMD genoemd, is de belangenvereniging van producenten en distributeurs van achtergrondmuziek. Zij geven op hun website informatie over de mogelijkheden en rechten en plichten bij het professioneel gebruik van achtergrondmuziek in openbare ruimtes en verstrekken daarnaast informatie over de bij de ABMD aangesloten leden.

Nilfisk Shop

, , , ,

Nilfisk Shop is officieel Nilfisk Partner en biedt in de webshop vrijwel het complete assortiment aan Nilfisk stofzuigers inclusief accessoires en toebehoren.

ChickenBC

, , ,

ChickenBC is een kiprestaurant in het westelijk havengebied van Amsterdam. Op een bijzondere locatie met een geweldig terras om zomers buiten te eten. Genieten van lekkere (biologische) kip in een verrassende atmosfeer. Binnen is het gezellig. Buiten kan je ontbijten, lunchen en/of dineren op een prachtig terras aan het water.

Mark Blaisse

, , ,

Mark Blaisse (1952) is historicus en publicist. Hij schrijft korte verhalen, essays, biografieën, boeken en dichtbundels. Op zijn website stelt hij zichzelf voor, staan zijn boeken en publiceert hij artikelen aangaande zijn visie op de wereld en politiek!

Skincare by Mariska Splinter

, , ,

Schoonheidssalon Skincare by Mariska Splinter gevestigd in het hart van het Gooi, Laren. Zij is gespecialiseerd in Acné behandelingen, Elektrisch ontharen van het gelaat, Bindweefselmassage, Lymfedrainage. Op haar website wordt hier een uitgebreide toelichting op gegeven.

Stella de Kort

, , ,

Stella de Kort gebruikt het medium tekenen in verschillende vormen: van 2D tot 3D én animaties. Ze tekent met inkt vaak een situatie van chaos die gecreëerd is door mensen. Van rommelige studentenkamers tot ziekenhuizen, van vuilnisbelten tot kerken. Deze ruimtes dagen haar uit om objecten andere functies te geven en kleine universums in de massa van de chaos te creëren. Stella de Kort won de Fiep Westendorp Stimuleringsprijs 2015.

Grand Café All Sports

, , ,

Fusion style restaurant of sportcafé? De vraag die ook aan de orde komt op de website van Grand Café All Sports, hét bekende horeca-onderdeel van Healthcity vestiging Amstelveen Zuid!

Voor de fotografie zijn verantwoordelijk Ingrid van Heeteren en Walter Schellingerhout van Fotostudio Enjoy.

BERMUSICO

, , ,

Bermusico is een organisatie met uitgebreide kennis over auteurs- en aanverwante rechten. Deze expertise wordt ingezet in dienst van een diverse doelgroep en klantenkring variërend van gevestigde componisten, muziekuitgevers en uitvoerende artiesten tot startups in de entertainmentbranche. Maar ook de professionele leveranciers van achtergrondmuziek, film- en documentairemakers en commercialproducenten behoren tot de klantenkring van Bermusico.

Café Anno1890 Amsterdam

, , , , ,

Al meer dan 125 jaar het leukste café van Amsterdam en verre omstreken. In 1890 kan je terecht voor de lekkerste koffie, een smakelijke lunch, een altijd bruisend borreluur, een gezellig diner en nog heel veel meer gezelligheid in de late uren.

Voor de fotografie zijn verantwoordelijk Ingrid van Heeteren en Walter Schellingerhout van Fotostudio Enjoy.

Lansuplant Waterlandplein

, , , , ,

Een fraaie bloemenwinkel op het winkelcentrum Waterlandplein in Amsterdam-Noord. Naast de uitgebreide en informatieve website hebben we voor Lansuplant tevens de webshop gerealiseerd, waarop 24 uur per dag verse bloemen en boeketten kunnen worden besteld.

Neolith.nl

, , , ,

In opdracht van onze klant Wessels Natuursteen heeft Bohlding.nl de webshop neolith.nl ontwikkeld. Neolith is een nieuwe vorm van keramiek, als innovatieve oplossing voor de sector architectuur en interieur. Een nieuw materiaal met heel bijzondere kenmerken, geschikt voor binnen en buiten.

MB Creations

, , ,

Marjolein Borsboom is allround hairstylist maar is met haar bedrijf MB Creations gespecialiseerd in bruidskapsels.

PK Isolatie

, , ,

Een nieuwe website voor onze vaste klant PK Isolatie, gespecialiseerd in het afwerken en isoleren van  koel-, klimaat- en/of procesinstallaties en alle soorten leidingen zoals warm waterleidingen, koud waterleidingen, CV leidingen, enzovoort. De website is volledig responsive en voldoet volledig aan de eisen van Google voor het mobiel vriendelijk zijn.

Café de Kaars Hilversum

, , , , ,

De Kaars is gevestigd in het uit 1901 daterende pand aan de historische Havenstraat, in het centrum van Hilversum. Het toenmalige café De Kaars stond bekend onder een anderenaam “Candlelight”, vernoemd naar het radioprogramma van zijn oprichter Jan van Veen.

Tandarts van der Jagt

, ,

Een website voor een vrolijke en kleurrijke tandartspraktijk in Nieuwkoop. Zij bieden naast algemene tandheelkunde ook parodontie, endodontie, orthodontie en cosmetische/esthetische behandelingen voor volwassenen en kinderen.

Realisatie WordPress/CSS: Bohlding.nl
Design: NoKiXs Creatie & Design
Fotografie: Fotostudio Enjoy

Runningmates.com

, , ,

RunningMates is opgericht door tweevoudig Olympisch atleet Patrick van Luijk. De doelstelling van de organisatie is atletiek ‘de moeder der sporten’ als fundamentele basis te gebruiken om de gezondheid en socialiteit van de maatschappij te bevorderen.

Realisatie WordPress/CSS: Bohlding.nl
Design: NoKiXs Creatie & Design
Fotografie: Fotostudio Enjoy

De Tekstchecker

, , ,

‘De Tekstchecker’ gaat voor de allerbeste tekstcontrole. Met de inschakeling van ‘De Tekstchecker’ krijgt u de beschikking over tientallen jaren ervaring in communicatie en tekstcontrole.

Accountantskantoor Aemstelhorst

, , , ,

Aemstelhorst, een veelzijdig en klantvriendelijk accountantskantoor waar de zaken snel en vakkundig geregeld worden. Website is gerealiseerd in samenwerking met NoKiXs Creatie & Design en Fotostudio Enjoy. Bohlding.nl verzorgt het onderhoud van de website en is verantwoordelijk voor verzending van de maandelijkse nieuwsbrief.

Realisatie WordPress & scripting: Bohlding.nl
Design: NoKiXs Creatie & Design
Fotografie: Fotostudio Enjoy

Virgil Spier

, ,

Een 100% responsive mini-website voor Olympisch atleet en personal trainer Virgil Spier.

Realisatie HTML/CSS: Bohlding.nl
Design: NoKiXs Creatie & Design
Fotografie: Fotostudio Enjoy

Toffup

, , ,

In een unieke nieuwe samenwerking met Ingrid van Heteren van Fotostudio Enjoy en Walter Schellingerhout van NoKiXs is een 100% full responsive website geleverd voor Hairsalon Toffup te Uithoorn, de enige studio voor totale verzorging van Haar, Beauty, Tatoeages & Piercings.

Realisatie WordPress & scripting: Bohlding.nl
Design: NoKiXs Creatie & Design
Fotografie: Fotostudio Enjoy

Dixie Amstelveen

, ,

Een nieuwe one page minimal-design website voor één van de fraaiste Grand Café’s van de omgeving aan op het Stadshart in Amstelveen. Een ‘easy going’ sfeer van de zuidelijke staten van Amerika in een fraai decor met evenzo verrassende als exotische menukaarten.

Hairstyling Frits de Reus

, , ,

Meer dan 30 jaar de vertrouwde kapper aan de Amstelveenseweg 966 in Amsterdam – Buitenveldert.Traditioneel een herenkapsalon, waarbij ze je graag thuis willen laten voelen. Met gastvrijheid en uitstekende cappuccino, maar vooral ook met grote deskundigheid bij het knippen én haarverzorging.

GF Deko

, ,

GF Deko gevestigd te Amsterdam is een middelgrote aannemer en ontstaan uit een drietal Amsterdamse familiebedrijven. GF Deko bouwt en verbouwt, renoveert en doet aan onderhoud, funderingsherstel en restauratie.

Checktekst.nl

, , ,

Check Tekst biedt vele jaren ervaring van veel tekstspecialisten, m/v, gepokt en gemazeld in het vak communicatie . Zij onderscheiden zich door bewezen deskundigheid in het schrijven en redigeren van teksten voor advertenties, websites, tijdschriften en brochures.

Wessels Natuursteen

, ,

Wessels Natuursteen is gespecialiseerd in heel diverse natuursteen producten. Van efficiënte keukenbladen tot stijlvolle schouwen. Van uitbundige buitengevels tot gepaste gedenkstenen. Van particulieren tot bedrijven.

Born 2 Dance

, , ,

Born2Dance doet meer dan het organiseren van feesten en evenementen. Ben je op zoek naar een DJ, Live muziek met een artiest of band of de juiste invulling dan ben je bij Born2Dance aan het juiste adres

Astrid Teuwen Interieurarchitect

,

Astrid Teuwen Interieurarchitect gevestigd te Amsterdam.

Striptekenaar Hein de Kort

,

Hein de Kort, striptekenaar, bekend van tientallen stripboeken met o.a. Dirk & Desiree, Piet & Riet, Eikels, Pardon Lul. Dagelijkse tekeningen in Het Parool en wekelijks in REVU, Libelle en het Financieele Dagblad.