Content Management Systeem? WordPress!

Bij 4 van de 5 websites die wij tegenwoordig opleveren, werken wij met WordPress. WordPress is een zeer krachtig en gebruiksvriendelijk open-source Content Management Systeem met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Niet voor niets is het het meest gebruikte open-source CMS ter wereld. Het is een vriendelijk, overzichtelijk en een handzaam systeem in het bijzonder voor de eindgebruiker. Eenvoudig zelf de inhoud van je website bewerken, nieuws en/of foto’s publiceren, pagina’s toevoegen en nog heel veel meer. Wij en onze klanten werken met veel plezier in WordPress.

De ontwikkeling van WordPress staat niet stil. Regelmatig komen nieuwe updates uit die de functionaliteit en veiligheid van WordPress verbeteren. Duizenden ontwikkelaars van over de hele wereld zijn dagelijks bezig met deze verbeteringen.

De voordelen van WordPress

  • gratis te gebruiken
  • gratis updates
  • veilig en altijd up-to-date
  • geïntegreerde zoekmachine optimalisatie
  • uitgebreide functionaliteiten dankzij duizenden plug-ins
  • eenvoudige koppelingen met social media platforms, zoals Twitter, Facebook, Linkedin, enz.

Bohlding.nl is gespecialiseerd in WordPress. We ontwikkelen, designen en bouwen niet alleen maar we houden ons ook bezig met de marketing, zoekmachineoptimalisatie en de koppeling aan social media netwerken.

Themes en layout
Vanzelfsprekend kan een website op maat gemaakt worden. Voor veel klanten werken we met zogeheten themes, die wij verbouwen en redesignen en afstemmen op huisstijl en wensen van de klant. Wij hebben de beschikking over een uitgebreide database van dergelijke themes, waarbij de keuze voor een specifiek theme in eerste instantie wordt voorgelegd aan de klant. Meestal maken wij vooraf een selectie van themes gebaseerd op layout, techniek en mogelijkheden. Deze selectie leggen wij voor aan onze klant zodat we gezamenlijk een weloverwogen keuze kunnen maken.

Inmiddels zijn duizenden themes beschikbaar, die worden ontwikkeld door zeer ervaren en gespecialiseerde ontwerpers en ontwikkelaars die state-of-the-art technieken gebruiken.

Een groot voordeel van het gebruik van voorontwikkelde themes is dat state-of-the-art technieken en ontwerpen bereikbaar zijn voor een fractie van de prijs die gebruikelijk voor een dergelijk ontwerp of techniek betaald zou moeten worden. TEST 14 maart 2016