Onze Server gaat “In the Cloud”

Goed én belangrijk nieuws voor al onze klanten, die gebruik maken van onze hosting-, mail- of domeinnaam-diensten!

De komende week zullen wij schakelen naar een nieuwe server. En dat is er één die op de toekomst voorbereid is. Niet langer een fysieke server, maar een virtuele server als onderdeel van het supersnelle en betrouwbare netwerk van onze partner Denit Hosting Solutions in Amsterdam. Denit is gespecialiseerd in maatwerk hostingoplossingen voor complexe, bedrijfskritische applicaties, variërend van Managed Hosting tot een compleet Cloud Computing en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) portfolio. Denit is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd, heeft een eigen redundant netwerk (RIPE LIR) met een 100% netwerkuptime en heeft 3 datacenters in Amsterdam (KPN DC2, euNetworks en Global Switch).

Tot zover de technische informatie. Maar wat heeft u eraan?

  • Onbeperkt dataverkeer, ongeacht hostingpakket.
  • De server is schaalbaar en de gewenste capaciteit groeit automatisch mee met de behoefte.
  • De server en daarmee uw website wordt 24/7 gemonitord. Bij incidenten wordt direct ingegrepen.
  • Uw website is beveiligd tegen DDoS aanvallen.
  • Altijd up-to-date met de nieuwste beveiligingsupdates.
  • Self-healing hardware: uitval van een server in de cloud heeft geen gevolgen. De virtuele server is hierdoor altijd en overal beschikbaar.
  • Milieuvriendelijk, virtuele servers gaan uiterst efficiënt om met energie en hardware.

Voor ons is de verhuizing/migratie naar de nieuwe “server” een omvangrijke operatie. Deze wordt voor de komende week ingepland. U als klant zult er niets van merken. Toch zijn er situaties mogelijk, waarover wij met u contact zullen hebben.

  • Maakt u op uw website gebruik van specifieke applicaties, die door derden (dus niet door Bohlding.nl) zijn ontwikkeld? Neemt u dan contact met ons op.
  • Alle klanten met een log-in op de server vragen wij gedurende een periode geen wijzigingen aan te brengen in (mail) accounts en/of DNS-gegevens. U ontvangt nader informatie aangaande exacte datum en tijdsperiode.
  • Maakt u voor websites of applicaties gebruik van het IP-adres van onze huidige server, dan dient u op een gegeven tijdstip dit IP-adres te wijzigen naar de nieuwe “server”. Informatie aangaande de exacte datum volgt.

Tot zover de informatie. Heeft u vragen of twijfelt u of er aan uw zijde actie noodzakelijk is, neemt u dan contact met ons op via info@bohlding.nl of bel 020 345 8888 / 06 55 18 16 17.